Världens djupaste pool – Deep Dive Dubai

0
1100
Världens djupaste pool - Deep Dive Dubai

I somras invigdes världens djupaste pool – Deep Dive Dubai – som är hela 60 meter djup.

Dyk ner i världens djupaste och största undervattensattraktion i Dubai. Ta steget och utforska en övergiven och översvämmad stad, otroliga 60 meter under vattnet. Upplev Deep Dive Dubai – en värld av spännande och unika möjligheter till dykning och fridykning.

Världens djupaste pool - Deep Dive Dubai
Världens djupaste pool - Deep Dive Dubai

Deep Dive Dubai är skapat för både professionella och nybörjardykare och liknar ingen annan bassäng i världen.

Världens djupaste pool - Deep Dive Dubai

Med ett rekorddjup på 60 meter ger denna undervattensattraktion nybörjare möjlighet att utforska i säkerheten i en kontrollerad dykmiljö. Fylld med 14 miljoner liter varmt vatten öppnar den upp för nya äventyr för erfarna dykare och spänningssökare som vill gå djupare och utforska mer.

Världens djupaste pool - Deep Dive Dubai

Med inspiration från Förenade Arabemiratens rika pärldykningsarv från det förflutna sätter denna satsning nya höjder (och djup) i nationens ambitiösa vision för en otrolig framtid.

Deep Dive Dubai ligger i Nad Al Sheba – 15 minuter från Dubais centrum och 25 minuter från Dubais internationella flygplats – och är nu öppet och erbjuder en mängd olika upplevelser, bland annat upptäcktsdyk för nybörjare, scubadykning, fridykning samt dykkurser och workshops på alla nivåer av dykning, från nybörjare till tekniska instruktörer.

Dyk in på deepdivedubai.com och läs mer! Alla bilder är pressbilder.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här