Populär matfestival hålls i Dubai för sjunde gången

0
511

Från den 26 februari till den 14 mars kan matentusiaster i Dubai ännu en gång vara med och uppleva ökenmetropolens färgrika och varierande matkultur när Dubai Food Festival arrangeras för sjunde året i rad. Årets program bjuder bland annat på kulinarisk skattjakt, matmarknad på stranden, matlagningskurser och kändiskockar.

Dubai är hemstad för fler än 200 olika nationaliteter, vilket har påverkat stadens matkultur och restaurangscen som bjuder på smakupplevelser från alla världens hörn.

Mellan den 26 februari och 14 mars kan både lokalinvånare och besökare utforska de många matupplevelserna som Dubai erbjuder under den årliga matfestivalen Dubai Food Festival, som i år arrangeras för sjunde gången.

På programmet står bland annat den populära Dubai Restaurant Week, där många av stadens bästa restauranger erbjuder trerättersmenyer till förmånliga priser.

En annan återkommande händelse är Beach Canteen som samlar flera av Dubais lokala matkoncept och restauranger längs stranden. Programmet bjuder också på utnämning av årets tio bästa ”Hidden Gems” – okända pärlor och de lokalas favoriter, utvalda baserat på nomineringar och omröstningar av stadens lokalinvånare. Det kommer också finnas möjlighet att delta i matlagningskurser, njuta av mat lagad av kändiskockar och delta i olika matrelaterade events i flera av stadens shoppingcenter och restauranger.

Hela programmet för Dubai Food Festival, som arrangeras av Dubai Festivals and Retail Establishment, kommer offentliggöras inom kort på www.dubaifoodfestival.com

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här