Kulinarisk månad med besök av stjärnkockar på ATLANTIS, THE PALM

0
783
Kulinarisk månad med besök av stjärnkockar

Den största restaurangdestinationen i Dubai öppnar sina dörrar för kändiskockar i världsklass och en värld av gourmetupplevelser, Det är Atlantis, The Palm som står som värd för den andra upplagan av sin populära kulinariska månad, mellan 27 september och 28 oktober.

Efter förra årets succé, bestämde man sig för att på nytt bjuda ingäster att möta och äta med några av världens mest kända och hyllade kockar inklusive Nobu Matsuhisa och Gordon Ramsay. Med ett stort urval av provsmakningsmenyer, tävlingar och
demonstrationer, blir kulinariska månaden den ultimata gourmet händelsen under året i Dubai för alla matintresserade.

Prisbelönta kockar på Atlantis restaurangvecka

27 september-6 oktober
En vecka under kulinariska månaden, kommer matälskare att kunna hugga in på intressanta menyer på Ossiano, Nobu och Seafire Steakhouse för AED 350 eller på Bread Street Kitchen, Ronda Locatelli och Ayamna för 150 AED. Från Gordons vegetariska Wellington på Bread Street Kitchen, Seafires kolossala 18oz T-Bone steak och den legendariska Nobu miso-marinerade svarta torsken, detta är den ultimata chansen för matgäster att provsmaka prisbelönta signaturrätter till ett bra pris.

Kulinarisk månad med besök av stjärnkockar

Chef Nobu Matsuhisa kommer till Dubai

Torsdag 27 – fredag 29 September
Under den första veckan av kulinariska månaden, får gästerna en sällsynt möjlighet att fira tio år av Nobu Dubai med en exklusiv Omakase meny, innehållande Nobu Matsuhisas signatur och mest älskade rätter från hans matlagning. För AED 595, 20:00 till 24:00, kommer gästerna att få avnjuta olika rätter och ett framträdande av Nobu Matsuhisas himself.

Kulinarisk månad med besök av stjärnkockar

The World av Nobu brunch

Fredag 29 September
Nobu kommer att hålla en speciell upplaga av The World av Nobu brunch, mellan kl 12 och 15:00 och sammanföra ett urval av rätter från 10 Nobu restauranger runt om i världen. Matgäster kan njuta av specialiteter såsom den berömda svart torsk yuzu miso, lax och ikura pannkaka med tofu, grädde och grönt te pannkaka med bärsås, för att nämna några. Start från AED 395, gäster kommer att bjudas på Nobu klassiker och ett framträdande från mannen själv.

Den ultimata vin- och ost natten på Ronda Locatelli

Torsdag 4 oktober
Michelin star chef Giorgio Locatelli prisbelönta restaurang, Ronda Locatelli, har skapat den ultimata vin- & ost menyn för kulinariska månaden. Från kl 18:00 till 22:00 på La Bottega blir det en festbuffé med de finaste italienska delikatesser inklusive kallskuret och ett stort urval av ostar. Kvällen blir komplett med en timme av fritt flödande vin för bara AED 190 och AED 90 för en extra timme.

Caviar degustation & Carnival Tresind x Ossiano fyra händers middag

Fredag 19 och lördag 20 oktober
Känd som en av Dubais bästa kockar, Gregoire Berger, kökschef på Ossiano, kommer att tillsammans med hyllade kocken Himanshu Saini från Carnival Tresind Dubai komponera en exklusiv ”fyra händers”middag. Denna mycket speciella 11-rättersmeny blandar västerländska och indiska smaker med de allra bästa råvaror från land och hav kan bokas från 18:30 till 22:30 Priserna börjar på AED 950 och live underhållning av Salha och Joel.

Lördag 13 oktober
För att fira alla tiders caviar, presenterar Ossiano en mycket speciell 6-rätters provsmakning extravaganza, med exklusiv caviar från hela världen. Bokningar från 18:30 till 22:30 , pris från AED 830, speciella rätter kommer att omfatta Kristal Caviar och Gillardeau ostron, Beluga-kaviar med Plankton Blanc och vit Sturgeon kaviar med mjölkskum till efterrätt. Komplett med live underhållning av Salha och Joel, blir detta kulinariska månadens höjdpunkt.

Sydafrikanska stjärnkocken tillsammans med Seafires kock Raymond Wong

Torsdag 18 och fredag 19 oktober
Seafire Steakhouse & Bar kommer att stå värd för sin egna ”fyra händers” middag där kökschef Raymond Wong, teamar upp med sydafrikanska stjärnkocken och MasterChef domaren, Reuben Riffel från One&Only Kapstaden, Sydafrika. På torsdag den 18 mellan kl 19:00 och 23: 00 kan du njuta av en interaktiv BBQ grillmiddag och den 19 oktober mellan 19:00 och 23:00 serverar Raymond och Rueben en special 6-rätters köttmeny att njutas med finaste sydafrikanska vinet. Med så mycket talang och så många menyer under samma tak, låter en månad knappast tillräckligt länge för att fira denna globala och regionala kulinariska talangen, men Atlantis, The Palms kulinariska månad erbjuder alla en chans att prova olika restauranger till mycket speciella priser – så
middagsgäster kan besöka om och om igen.

En riktigt drömmånad helt klart för alla gourmeter i Dubai!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här