Kändisar utforskar Dubai!

0
693

Dubais Department of Tourism and Commerce Marketing (Dubai Tourism) lanserar i dag ett nytt samarbete med tre Hollywood-superstjärnor: Gwyneth Paltrow, Kate Hudson och Zoe Saldana. Projektet är centrerat kring kortfilmen ”En historia blir till”, där de tre skådespelerskorna åker på inspelnings- och inspirationsresa till Dubai. En resa som bland annat bjuder på flertalet möten med lokalinvånare.

– Inspirerad av hans höghet Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vice president och premiärminister i Förenade Arabemiraten, speglar deras möten med invånarna i Dubai, det som ligger till grund för stadens identitet

– här finns inget tak för vad som är möjligt. ”En historia blir till”, särskiljer sig från andra filmer, eftersom den iscensätter det som är typiskt karaktäristiskt för Dubai. Det är en historia om varje enskild individs personliga upplevelse – i interaktion med Dubai och dess lokalbefolkning. Oavsett vem du är, eller varifrån du kommer, har din resa i Dubai inget slut – och antalet vägar att utforska är oändliga, säger Issam Kazim, VD, Dubai Corporation for Tourism and Commerce Marketing (DCTCM).

Kolla in kändisarna i Dubai

Videon är filmatiserad av den prisvinnande regissören Reed Morano som har vunnit utmärkelser vid både Emmy Awards och Director’s Guild. Hon har gjort sig känd för sin djupa, naturliga och filmiska stil. Videon fångar essensen av varje skådespelerska och relationen mellan dem – samtidigt som den fångar Dubais skönhet.

Något av det bästa med att resa är att skapa en relation till en stad, dess lokalbefolkning och den lokala kulturen. Dubai är speciellt, eftersom det är en smältdegel. Stadens historia skrivs både av de personer som är födda här och som är stolta över sin kultur, och de som flyttat hit mer nyligen och har med sig sina värderingar och traditioner. Min tid i Dubai var över all förväntan – och det finns fortfarande så mycket mer att se.

Gwyneth Paltrow

Skådespelerskan och entreprenören Zoe Saldana kommenterar:

Den stora variationen som jag hittade i Dubai var perfekt. Jag gick från att rida häst vid soluppgången till att se solnedgången från 150 meters höjd. Jag kan knappt vänta tills jag får möjlighet att ta med mig mina egna söner hit och fortsätta äventyret.

Zoe Saldana

Emmy Awards-belönade skådespelerskan Kate Hudson tillägger:

Jag är så tacksam för den gästfrihet jag upplevde. Jag spenderade mycket av min tid med att utforska gamla Dubai. Det var otroligt häftigt att hitta en så pulserande konst- och musikgemenskap i hjärtat av en så modern och futuristisk stad – vilket är vad de flesta förknippar med Dubai. Men egentligen var det människornas vänlighet som gjorde att mitt besök blev så fantastiskt och som är anledningen till att jag vill komma tillbaka.

Kate Hudson

Hela kampanjsidan hittar ni här.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här