Dubai Presents – ny kampanj!

0
617

Dubais officiella turistmyndighet, Dubai Tourism, lanserar nu en global kampanj, Dubai Presents, som bjuder in resenärer från hela världen att skriva sina egna manus och skapa filmiska upplevelser på semestern, med Dubai som bakgrund.

Sex stycken kampanjfilmer kommer släppas löpande i fyra månader framöver, regisserade av den prisbelönta Craig Gillespie, med Jessica Alba och Zac Efron i huvudrollerna. De två första filmerna som precis offentliggjorts, är inspirerade av spionfilmer och RomCom-genren.

Dubai Tourism har kommunicerat med sina målgrupper under hela pandemin för att se till att de behåller destinationen “top of mind” – först med kampanjerna #TillWeMeetAgain, #ReadyWhenYouAre och #LiveYourStory och nu senast Dubai Presents. Den senaste kampanjen ska framhäva staden som ett måste att besöka, och ge en inblick i dess många olika möjligheter.

Den senaste tiden har många nya attraktioner öppnat i Dubai. Bland dem finns Deep Dive Dubai, som bjuder på unika dykupplevelser i världens djupaste pool, och Time Out Market i Souk Al Bahar, där man kan upptäcka 17 lokala matupplevelser. Flera nya hotell, restauranger och attraktioner kommer det närmaste halvåret, och många evenemang är planerade.

www.dubaipresents.com

Produktion under stränga covid-19 riktlinjer

Kampanjfilmerna har producerats under stränga covid-19-riktlinjer med en förbestämd säkerhetsplan och ett särskilt team som sett till att riktlinjerna efterföljts under hela produktionen. Munskydd, handsprit och desinfektionsmedel har använts på alla inspelningsplatser, och alla på plats har PCR-testats varannan eller var tredje dag med start en vecka före inspelningen.

Dubai och resten av Förenade Arabemiraten fortsätter befästa sin position som en av världens säkraste destinationer, och har världens högsta vaccinationsgrad. Samtidigt har Dubai fått märkningen Safe Travels av World Travel and Tourism Council (WTTC). Turistrådet har även infört en egen DUBAI ASSURED-märkning som visar att hotell, butiker, matställen och restriktioner följer säkerhets- och hälsobestämmelser.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här